Cursos
Com sol·licitar accions formatives
Els requisits per a poder realitzar qualsevol tipus de formació seran estar inscrit/a en l?Agència de Col·locació València Activa i estar empadronat/da en la ciutat de València.
La selecció a les accions formatives es realitzarà per orde d?inscripció a les dites accions fins a completar l?acció formativa.
Una vegada la persona inscrita rebrà un correu electrònic indicant-li el seu estat en l?acció formativa:
- ACTIU: Està inscrit/a a l?acció formativa.
- INACTIU: No complix requisits. Se li especificarà el tipus de requisit que no complix.
- LLISTA D?ESPERA: Està en reserva de l?acció formativa. Si haguera alguna vacant es contactaria amb la persona interessada.
Per a més informació, contacte amb nosaltres
| Nom | Família | Mode | Data d'inici | Data de finalització | Estat |
|---|---|---|---|---|---|
| Certificado de Profesionalidad: Atención al Cliente , Consumidor o Usuario ( COMT0110) | Administración y gestión | Mixta | 10/11/2025 | Preinscripció | |
| Certificado de Profesionalidad: Panadería y Bollería (INAF0108.) Nivel 2 | Industrias Alimentarias | Presencial | 14/11/2025 | Preinscripció | |
| Mayores de 55 Años : Satisfacción de Clientes, Calidad y Atención Telefónica de Quejas | Comercio y Marketing | On-line | 19/11/2025 | 17/12/2025 | Preinscripció |
| Mayores de 55 Años : Recepción y Atención al Cliente en Establecimientos de Alojamiento | Hostelería y turismo | On-line | 19/11/2025 | 17/12/2025 | Preinscripció |
| Mayores de 55 Años : Atención al Cliente en Ingles en el Servicio de Restauración | Hostelería y turismo | On-line | 19/11/2025 | 17/12/2025 | Preinscripció |
| Mayores de 55 Años : Ingles Comercial y Turístico | Idiomas | On-line | 19/11/2025 | 17/12/2025 | Preinscripció |
| Mayores de 55 Años : Atención al Cliente en Hosteleria | Hostelería y turismo | On-line | 19/11/2025 | 17/12/2025 | Preinscripció |
| Idiomas : Aleman A1 ( Nivel Iniciacion ) - Ed 2 | Idiomas | On-line | 21/11/2025 | 18/12/2025 | Preinscripció |
| Idiomas : Chino A1 ( Nivel Iniciación ) - Ed 2 | Idiomas | On-line | 21/11/2025 | 18/12/2025 | Preinscripció |
| Idiomas : Valenciano A1 Ed 4 | Idiomas | On-line | 21/11/2025 | 18/12/2025 | Preinscripció |
| Idiomas : Ingles A1 - Ed 3 | Idiomas | On-line | 21/11/2025 | 18/12/2025 | Preinscripció |
| Competencias Técnicas: Manipulación de Alimentos. 6ª Ed | Industrias Alimentarias | On-line | 01/12/2025 | 18/12/2025 | Preinscripció |
| Soft Skills: EmocionaT: Tips de Inteligencia Emocional | Habilidades Laborales | On-line | 03/12/2025 | 10/12/2025 | Preinscripció |
| Soft Skills: Gestión del Estrés | Habilidades Laborales | On-line | 03/12/2025 | 10/12/2025 | Preinscripció |
| Soft Skills: Resilencia, etrena tu capacidad de adaptación al cambio - Copia | Habilidades Laborales | On-line | 03/12/2025 | 10/12/2025 | Preinscripció |
| Idiomas : Ingles C2 | Idiomas | On-line | 15/01/2026 | 16/02/2026 | Preinscripció |
| Mayores de 55: SUPERANDO LA BRECHA DIGITAL | Informática y comunicaciones | Presencial | 15/01/2026 | 16/02/2026 | Preinscripció |
| Módulo Formativo : Auditoria ( MF0232_3 ) | Administración y gestión | Mixta | 10/02/2026 | 21/03/2026 | Preinscripció |
| Módulo Formativo: Operaciones de Venta (MF0239_2 ) | Administración y gestión | Mixta | Preinscripció | ||
| Módulo Formativo: Gestión de la Fuerza de Ventas y Equipos Comerciales ( MF1001_3) | Administración y gestión | Mixta | Preinscripció |