Anar al contingut principal

Avís legal

D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la següent informació:

Aquest lloc web ha sigut desenvolupat i és propietat de l'empresa Sernutec, Serveis i Noves Tecnologies, S.L. (d'ara en avant Sernutec).

SERNUTEC comercialitza aquest lloc web en modalitat de "Programari com a Servei", sent Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV, un dels licenciatarios d'aquest.

La informació publicada en aquest lloc web, és actualitzada conjuntament entre els serveis de documentació de Sernutec i Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV.

Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV actualitza la informació de caràcter local i referida al seu àmbit geogràfic d'actuació.

Sernutec per part seua, publica la informació de caràcter general i/o d'àmbit nacional.

Sernutec amb CIF B97120109 té la seua seu social al carrer Mestre Miguel Buendía, 12, 46113 - Montcada (València).

Si vol contactar amb Sernutec, pot fer-ho bé mitjançant correu postal, en l'adreça indicada anteriorment, bé a través del correu electrònic a l'adreça sernutec@sernutec.com.

Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV té CIF i seu social en Avda. de la Plata, 28, 46013 - Valencia(Valencia)

Si vol contactar amb Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV, pot fer-ho bé mitjançant correu postal, en l'adreça indicada anteriorment, bé a través del correu electrònic a l'adreça agencia@valenciactiva.es

El principal objectiu d'aquest lloc web és poder-li prestar i oferir-li serveis d'utilitat, relacionats amb l'ocupació i l'autoocupació.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web pel servei de documentació de Sernutec, són propietat de Sernutec. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés del propietari.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web per Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV, són propietat de Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés del propietari.

Per a accedir a alguns dels serveis que ofereix aquest lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal a través de formularis habilitats a aquest efecte.

En compliment del que s'estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l'informem que mitjançant l'emplenament dels esmentats formularis, les seues dades personals seran incorporats als fitxers de Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir-li serveis d'utilitat relacionats amb l'ocupació i autoocupació.

Vosté pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal, en qualsevol moment mitjançant email a Fundació València Activa Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València - CV o en la direcció agencia@valenciactiva.es

L'informem que no podem assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'aquest lloc web.

Amb els límits establits en la llei, no s'assumirà cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seues pàgines d'Internet.

Els continguts i informació publicats en aquest lloc web, no són vinculants, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d'un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'aquest lloc web, poden contindre enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que no podem controlar. Per tant, no podem assumir responsabilitats pel contingut que puga publicar-se en elles.

Avís legal (v2.0)