Agència de col·locació autoritzada nº 1000000007

Recordar la contrasenya

Cursos

Estat del curs: Preinscripció

Per a poder inscriure's en este curs és necessari estar registrat en la pàgina.
Si ja estàs registrat, fes-ho utilitzant el formulari de la part superior dreta.
Si encara no ho estàs, registra't ací i ompli la teua fitxa.

DESIGN THINKING PARA LA BÚSQUEDA DE EMPLEO/ DESIGN THINKING PER A LA RESERCA D´OCUPACIÓ

TALLERES BÚSQUEDA EMPLEO- COMPETENCIAS CLAVE HABILIDADES

Presencial

CMOF Lleons C/ Leones, 9 46022- Valencia lleonsocupacio@valencia.es

En este curs aplicarem la metodologia Design Thinking (pensament de disseny) a l'àmbit de l'empleabilitat, com una forma innovadora i eficaç per a la comprensió dels problemes a què ens enfrontem i la seua resolució en etapes per a aconseguir les metes. Esta metodologia es basa en l'anàlisi d'un problema complex, tal com ho faria un dissenyador que treballa en la creació de productes o servicis. Es tracta d'un procés basat en l'empatia i satisfacció mútua entre els actors (candidat i empresa), que promou el pensament creatiu i impulsa a l'acció, a l'avaluació dels resultats i a la millora contínua.


Ens centrarem en el disseny del Llenç Canvas de l'alumne com una excel·lent ferramenta per a integrar tot el procés i prestar atenció a cada detall (Què oferisc? A qui? Com em comunique? On?

Què faig? Què necessite? Qui m'ajuda? Quant em costa? Què guanye?). Per a la seua confecció ens recolzarem en l'ús d'altres ferramentes.

 

 

En este curso aplicaremos la metodología Design Thinking (pensamiento de diseño) al ámbito de la empleabilidad, como una forma innovadora y eficaz para la comprensión de los problemas a los que nos enfrentamos y su resolución en etapas para alcanzar las metas. Esta metodología se basa en el análisis de un problema complejo, tal como lo haría un diseñador que trabaja en la creación de productos o servicios. Se trata de un proceso basado en la empatía y satisfacción mutua entre los actores (candidato y empresa), que promueve el pensamiento creativo e impulsa a la acción, a la evaluación de los resultados y a la mejora continua.

Nos centraremos en el diseño del Lienzo Canvas del alumno como una excelente herramienta para integrar todo el proceso y prestar atención a cada detalle (¿Qué ofrezco? ¿A quién? ¿Cómo me comunico? ¿Dónde?

¿Qué hago? ¿Qué necesito? ¿Quién me ayuda? ¿Cuánto me cuesta? ¿Qué gano?). Para su confección nos apoyaremos en el uso de otras herramientas.

- Personas empadronadas en la ciudad de Valencia/ Persones empadronades en la ciutat de València

26/07/2018

26/07/2018

5 hores/ horas

De 9 a 14h

18

13/06/2018

19/07/2018

96.208.74.58 - 96.208.74.54
Avenida Avda. de la Plata, 28
46013 - Valencia
(Valencia)